Hor.OtTitres.com

Kontraindikacije za tretman s pijavice

Kontraindikacije za tretman s pijaviceJedna od najstarijih metoda liječenja u medicini je korištenje pijavica. Da biste to učinili, samo koristiti lijekove pijavice, koje su posebno uzgajaju i oni su sterilni. Za više informacija o tretmanu sa pijavicama možete naći ovdje ovdje

, Ovaj post je posvećen kontraindikacija hirudotherapy.

Učinak liječenja nije samo tijekom hranjenja pijavica, ali nakon što više ne, i dalje krvari od ugriza. Slina njihov protuupalni, analgetički i vazodilatorno djelovanje.

Hirudotherapy liječiti veliki broj bolesti, ali treba uzeti u obzir činjenicu da je ova tehnika nije prikladna za sve ljude. Stoga, prije takvog tretmana, potrebno je predati biokemijsku analizu krvi i uzeti u obzir sve kontraindikacije.

U pravilu, nema girudoterapii alergija, ali može biti individualno reakciju, koja se izražava u koži crvenilo, svrbež, te razvija u bolesti pankreasa. U takvim slučajevima, imenuje desensitizing terapiju, a nakon nestanka simptoma, liječenje treba nastaviti.Prvo mjesto na kontraindikacije za korištenje pijavica traje hemofilije, gdje krv nemogućnost zgrušavanja razvija. Prokusyvanie pijavica kože može uzrokovati krvarenje. Također, ne možete koristiti pijavice u prisutnosti anemije, teške iscrpljenosti.

Ne preporuča hirudotherapy s hemoragijska dijateza, smanjenog krvnog tlaka, trudnoće, pogoršanje mentalnih bolesti, prisutnost malignih neoplazmi.

Kontraindikacija za primjenu ove metode liječenja tuberkuloze je različitih lokalizacije.

Hirudotherapy - liječenje medicinskih pijavica je

Ne propisuje ovu metodu tijekom akutnih zaraznih bolesti, oblik anemije manjak željeza. Žene bi trebale biti malo zaustaviti tretman tijekom menstruacije, i više - tri mjeseca nakon operacije (carskim rezom).

Ne preporučuje se hirudotherapy djece ispod pet godina starosti, jer nisu psihički spremni prihvatiti ovu metodu liječenja.

Uzimajući u obzir sve „kontraproduktivno koristiti pijavice”, i ne zaboraviti na činjenicu da je neprihvatljivo sebe. To treba tretirati samo s visoko kvalificiranih profesionalaca koji znaju sve pijavica mehanizama djelovanja, indikacije i kontraindikacije za liječenje od njih.

Ljudski garancija zaštite od infekcija koje se mogu prenijeti kroz pijavica je koristiti posebne medicinske pijavice uzgajaju u umjetnim uvjetima. Oni se mogu kupiti u nekim ljekarnama.

zaustaviti sisanja krvi

Obično se nestaju nakon potpuno zasititi. Ako je potrebno da se zaustavi proces pred njim samopražnjenja, morate uzeti obrisak natopljenom alkoholom ili joda, te ga priključiti na prednjoj kapice. Ako ne postoji sprits i jod, možete pokušati posipati sol, drvo jasen, navlažite s vinom, votka, sok od limuna, octa, neka duhanski dim. Uz neučinkovitosti tih metoda otkvačiti prednji lizalicu oštar skalpel, padaju pod zračnom lizalicu.

Koristi mogu biti pojedinačno pijavica, ponovio je zahtjev neprihvatljiv.

Treba napomenuti da je ova metoda je dobivanjem više i više popularnost među stanovništvom, budući da je ova metoda je vrijeme testiran, vrlo je učinkovit i najmanje kontraindikacije. osteochondrosis Također možete liječiti hirudotherapy. Što mogu reći, ako je to tretman metodoi već isprobali naš pop zvijezde, u to možete učiniti pregledom priloženi video.

Može li itko od vas također uživali hirudotherapy, recenzije dobro ili loše može ostaviti na ovaj post, mi ćemo pozdraviti sve koji su odgovorili. Mislim da previše ljudi će biti zainteresirani da čuju iskustva hirudotherapy i odlučiti za sebe hoće li ih koristiti ili ne liječenje pijavicama.

Recenzije liječenja s pijavicama.
Želim probati 70%, 14 glasova
14 glasova 70%
14 glasova - 70% svih glasova
 • pozitivan pregled 15%, 3 glasova
  3 glasova 15%
  3 glasova - 15% svih glasova
 • negativan pregled 10%, 2 glasova
  2 glasova 10%
  2 glasova - 10% svih glasova
 • Ne želim probati 5%, 1 glas
  1 glas 5%
  1 glas - 5% svih glasova
 • Ukupno glasova: 20
  Veljača 2, 2016
  Vi ili vaš IP je već glasovao.
  rezultati

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Pijavice liječenje endometrioze: moguće kontraindikacijePijavice liječenje endometrioze: moguće kontraindikacije
  Hirudotherapy varikoze na: pojedinu primjenu i terapijski učinakHirudotherapy varikoze na: pojedinu primjenu i terapijski učinak
  Hirudotherapy - indikacije i kontraindikacijeHirudotherapy - indikacije i kontraindikacije
  Girudoterapii mogućnosti u liječenju proširenih vena noguGirudoterapii mogućnosti u liječenju proširenih vena nogu
  Sve o pijavica, pitanja i odgovoriSve o pijavica, pitanja i odgovori
  Hirudotherapy kod kućeHirudotherapy kod kuće
  Hirudotherapy osteochondrosis i drugih bolesti zglobovaHirudotherapy osteochondrosis i drugih bolesti zglobova
  Liječenje pijavica (girudoterapija).Liječenje pijavica (girudoterapija).
  Mala pijavica - u mastopathy učinkovitim sredstvimaMala pijavica - u mastopathy učinkovitim sredstvima
  Hirudotherapy u ginekologiji: indikacije i kontraindikacije, pijavica kod kuće i njihove cijeneHirudotherapy u ginekologiji: indikacije i kontraindikacije, pijavica kod kuće i njihove cijene
  » » Kontraindikacije za tretman s pijavice

  Hor.OtTitres.com
  Bolest Analize Dijagnostika Medicina Pripravci Oprema Zdravlje Trudnoća i porođaj Ethnoscience Odgovori na pitanja Miscelanea