Hor.OtTitres.com

Simptomi vaskularne distonija

vasoneurosis

 - skup simptoma i kliničkim manifestacijama koje se javljaju kao posljedica poremećaja u strukturi ili funkcioniranja autonomnog nervnog sistema, kako u perifernim područjima i u središnjem.

Nezavisni bolest zove ESP je nemoguće, jer je protok općenito ovisi o kombinaciji različitih čimbenika, kao i razne kombinacije koje su često uzrok raznih patoloških stanja i bolesti različitih organa i tjelesnih sustava (peptički ulkus, astma, koronarne bolesti srca).

Obično ESP određuje prirodu i ozbiljnost tih bolesti, i obrnuto, sve prateće bolesti pogoršati simptome vaskularne distonija. Ova bolest se obično javlja u djetinjstvu i adolescenciji, ali u prisutnosti negativnih čimbenika može se naći u ljudima bilo koje dobi.

Za VSD karakterizira različite simptome koji ovise o vrsti povrede (ili vagotoniji sympathicotonia).

simptomi

Vagotoniji očituje hypochondriacal stanja, umor, oštećenja pamćenja, smanjena učinkovitost, pospanost ili problema zaspe, učestalo i stalno apatija depresije.Simptomi i znakovi vaskularne distonija

Karakteristika smanjeni apetit, dok težine netolerancije bezračni prostor i hladnoće, konstantna osjećaj hladnoće, i nedostatak zraka, poremećaji vestibularnog aparata, zadržavanje tekućine u tijelu, i kao posljedica edema, poremećaja probavnog sustava, česte su alergijske reakcije, snižavanje krvnog tlaka i povratni boli u srcu.

Sympathicotonia manifestira potpuno suprotna stanja, neurotski stanja su različita, prekomjerno temperament, zbunjenost, promjene raspoloženja, osjećaj vrućine, povećan apetit s prekomjernom mršavosti, visokog krvnog tlaka, ukočenost te hladnih ekstremiteta.

Ne znate što je vaš normalan krvni tlak? odgovor ovdje

 

Uzroci poremećaja autonomnog živčanog sustava je jako puno primarni su nasljedne varijacije u svom radu i strukturi, koja se obično prenosi putem majke. Svi ostali faktori su samo okidač.

Razni traumatskog faktori igraju veliku ulogu u razvoju bolesti, često je emocionalno preopterećenje, duševne napetosti, kroničnih stresnih stanja.

VSD izazvati razvoj bolesti endokrinog i živčanog sustava, alergijskih stanja, nagle promjene u vremenskim uvjetima ili nepovoljnim prirode, hormonska propusta u tijelu.

liječenje

poslastica bolest, da, u stvari, je duh, to je vrlo teško, a za to mora biti osposobljen i može smanjiti izraz jednostavne metode.

U blagom obliku bolesti trebaju slijediti zdrav način života, najmanje 8 sati sna i jutarnje vježbe svaki dan, a po mogućnosti na svježem zraku. Odustati fizičke aktivnosti nepoželjne, teške sportove, naravno, nije vrijedno radi, ali pripremajući set vježbi - to je upravo ono što je potrebno.

Pravilna prehrana je također važno, potrebno je ograničiti potrošnju masnih, slanih i slatke hrane, ali voće, povrće, sve vrste žitarica, posebno s visokim sadržajem magnezija i kalija treba jesti više.

Samo u teškim teškim uvjetima propisanim lijekovima, obično lijekove sedativ, antianksiozna lijekova i antidepresiva u kombinaciji s vitaminima B, tonik ili bilo kojim drugim sredstvima.

Potpuno prevladati bolest nije lako, ali pridržavanje svaki od ovih pravila olakšava stanje i daje mir.

Sve navedeno je, naravno, je dobro, ali je najbolje pomoći u ovom trenutku da se bave vaskularne psihoza tibetanske medicine, odnosno točke masaža cijelog tijela s akupunktura, biljni lijekovi i odabira, ovisno o vašem prirodnom ustavu (dosha).

Opširnije - VSD na hipotoničnoj tipu njegovi simptomi, uzroci i terapijske smjernice.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Značajke vegetativno-vaskularne distonija tijekom trudnoćeZnačajke vegetativno-vaskularne distonija tijekom trudnoće
Tradicionalne metode liječenja vaskularne distonijaTradicionalne metode liječenja vaskularne distonija
Kako i gdje liječiti IRRKako i gdje liječiti IRR
Kako ikada izliječiti vaskularne distonijaKako ikada izliječiti vaskularne distonija
Vaskularne distonija: vrste, uzroci, simptomi, liječenje u odraslih i djeceVaskularne distonija: vrste, uzroci, simptomi, liječenje u odraslih i djece
Vaskularne distonija. Simptomi i liječenjeVaskularne distonija. Simptomi i liječenje
Metode liječenja vaskularne distonijaMetode liječenja vaskularne distonija
Vaskularne distonija hypotonic tipaVaskularne distonija hypotonic tipa
Značajke vegetativno-vaskularne distonija u ženaZnačajke vegetativno-vaskularne distonija u žena
VSD na hipotoničnoj tipuVSD na hipotoničnoj tipu
» » Simptomi vaskularne distonija

Hor.OtTitres.com
Bolest Analize Dijagnostika Medicina Pripravci Oprema Zdravlje Trudnoća i porođaj Ethnoscience Odgovori na pitanja Miscelanea