Hor.OtTitres.com

Masaža prostate

Prst masaža prostatemasaža prostate je utjecaj na naše prst prostate, ovaj postupak se provodi za odlijevanje sekreta prostata. S medicinskog stajališta cilj ovog postupka - terapeutske ili primaju sekreta za laboratorijskim ispitivanjima.

Masaža prostate upotrijebiti za dijagnostičke svrhe za prikupljanje materijala (prostate sekreciji), kao i terapijske svrhe sljedeće uvjete: kroničnog prostatitisa, prostate atonija, upala sjemenih kesica, oštećena potenciju i mušku neplodnost (zbog prostatitis).

Masirajte se bolje ne trošiti, to ima liječnik specijalist - urologa ili andrologist, postupak se provodi u jednokratnu medicinske rukavice.

Osim medicinskih indikacija ima svoje kontraindikacije za postupak. Ne Masaža se izvodi na adenom, u akutnim prostatitisa, uretritisa, s orhitis, tumora prostate proširenja od hemorrhoidal vene. Također, ne provodi postupak, ako povećati tjelesnu temperaturu, ili imaju akutne urinarne retencije.

Mehanizam djelovanja terapijskog

  • Masaža prostate vraća kanala prohodnost žlijezda, čime poboljšanu odljev sekreciju;
  • poboljšanje prodiranja antibiotika u tkivu prostate, što je najvjerojatnije povezana s poboljšanom protok krvi u tijelu;
  • Masaža pozitivno utječe na tonus prostate;
  • poboljšava vensku i limfnu drenažu od žlijezda.


U tom slučaju, tretman obnavlja normalan ton prostate. Osim mehaničkog tijela utjecaja dovodi do iritacije živčane završetke i krvne žile šire prostate, čime se poboljšava njegove inervacije i krvi opskrbu. Poboljšani protok krvi dovodi do povećanja njegove opskrbe hranjivim tvarima i kisikom, uz poboljšanu isporuku lijekova.

Liječenje ovom metodom pomaže otpustiti prostate izlučevine i patogena koji se nalaze zajedno s njima, a također povećava učinak antibiotika i drugih. Lijekovi se koriste za tretman u liječenju prostatitisa.

Kako je postupak

Uvodni dio opće je naravi i nije uputa za navigaciju prostate masaža sebe.

U ovom trenutku su 2 metode masaže: prvi i drugi transrectal buzhem. Kako masirati buzhem prostate, za ovaj pacijent treba ležati na jednoj strani, noge su doveli što bliže tijelu, laži pacijent lice doktora koji daje masažu prostate.

Pacijent kroz mokraćnu cijev voštanica uvedena kad dosegne počinje masaža prostata, to traje oko 1,5 minuta. Tijekom liječenja nije više od dva tjedna. Očito, tu je sve jasno da je masaža prostate kod kuće, a ova metoda ne može biti sami.

Pogledajmo kako to učiniti metoda transrectal. U tom slučaju, liječnik koji obavljaju zahvat nositi gumene rukavice, prst masaža, premazani vazelin će učiniti. Zatim prst umetnuta u rektum do dubine od oko 5 cm.

Transrectal prostate tehnika masaže

U tom slučaju, pacijent mora povremeno promijeniti položaj. Isprva je pacijent naslanja na kauču laktovima i koljenima. Ova odredba se naziva koljeno-lakat. Sljedeći korak je da ustane, savijati prema dolje do specijalaca. stol i naslanjanje na njega laktove, i na taj način potrebno je saviti malo natrag. Posljednji položaj - leži na njegovoj desnoj strani. Noge pacijent u tom položaju koliko je god moguće dovodi do tijela.

Prostata anatomski nalazi se na prednjem zidu našeg debelog crijeva. Prva sjednica osjeća više kao milovati pravo i lijevi režanj prostate, malo kasnije, a središnji dio. Naknadne sjednice svaki put će se provoditi intenzivnije. Jedna masaža sjednici traje oko 1,5 minuta, tijek liječenja će biti 10-14 dana. Za učinkovitosti sjednice liječenja primjenjuje se dnevno ili svaki drugi dan.

masaža prostate kod kuće u ovom slučaju moguće je u principu. No, ne bi došli do samo-liječiti, nadam se da razumijete da je ova masaža ima svoje kontraindikacije, te da je postupak učinio samo liječnici.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zabrane u upale prostateZabrane u upale prostate
Metode za liječenje raka prostate u germanijaMetode za liječenje raka prostate u germanija
Liječenje kroničnog prostatitisa - glavne točke terapijskog programaLiječenje kroničnog prostatitisa - glavne točke terapijskog programa
Simptomi akutne i kroničnog prostatitisaSimptomi akutne i kroničnog prostatitisa
Simptomi prostatitisaSimptomi prostatitisa
Masaža sjemenih mjehurića. Tehnika masažeMasaža sjemenih mjehurića. Tehnika masaže
Neki tretmani za prostatitisNeki tretmani za prostatitis
Bilumid - lijek za rak prostateBilumid - lijek za rak prostate
Masaža uretra, Cowper-a žlijezde - opis i tehnika izvedbeMasaža uretra, Cowper-a žlijezde - opis i tehnika izvedbe
Kako ultrazvuk prostate?Kako ultrazvuk prostate?
» » Masaža prostate

Hor.OtTitres.com
Bolest Analize Dijagnostika Medicina Pripravci Oprema Zdravlje Trudnoća i porođaj Ethnoscience Odgovori na pitanja Miscelanea