Fabric cvijeće svojim rukama: primjeri i korak po korak plan
Video: Hat - veo sa svojim rukama / tkanina cvijeća / Elena Ševčenko /
sadržaj
Vodič za crtanje №1:
Vodič za crtanje №2:
Upute na sliku №3:
Upute za shvatiti №4:
Upute na sliku №5:
Video: kopče za kosu s čipkom vaš ruke / Ruže tkanina Masterclass
Mi objasniti riječima kako napraviti cvijeće iz tkiva
Korak jedan. Izrada modula. Uzmi kompas, mi odaberite željeni promjer budućnosti cvijeta i nacrtajte krug na kartonu, po mogućnosti gusta. Nacrtati krug i izrezati - modul je spreman. Upozorenje! Jedan latica je četvrtina čitavog modula.
Korak dva. latice pripreme. Stavljanje gotove module na tkaninu i izvući olovku ili kreda u boji. Zatim dodati do rasturati onoliko puta koliko je potrebno latice (u ovom slučaju šest latica). Pin pričvršćivanje naše tkanine, a zatim izrezati. Tu i primati buduće latice - krugove, ali ne sasvim uredan rub. Možete ih obraditi sama ili na pisaćem stroju, latice su bile uredno. Pritom, ako je cvijet na odjeću, ali ovdje treba besprijekorno izvršenje. U slučaju da se previše latice i cvijeće se koristi u unutrašnjosti, lakše će biti malo „uprljati”, njihovi rubovi pomoću upaljača.
Treći korak. Proizvodnja latice. Svaki krug, dvaput puta na pola. Nastala okrugli rub prikupiti „harmoniku”. Sjeti se da je u ovom slučaju kartica neće okrugli i izoštriti. Ako želite zaobljeni režanj, potrebno je odustati krug na pola puta.
Video: Cvijeće šifon tkanina sa svojim rukama! Master Class!
Četvrti korak. Prikupiti cvijet. Gotova sva latice? Mi ih pokupi iz cvijeta. No, cvijet treba jezgru, centar, zar ne? Centar je self-made tipke. cut smo preklop iz malog kruga na obodu smo ugovor o rub, a nastali prazni prostor ispunjen malim komadićima i dodaci. Ostaje samo da šivati - gumb je spreman. Mi ga zašiti u središte naših proizvoda. To lijepo cvijet je spreman.
Primjeri boja od tkanine
Video: Cvjetni šifon vlastite ruke (master class)
Kao što se vidi, proizvodnja cvijeća tkiva i zaista nije previše teško. I neka mašta autora ne poznaje granice! Ne nužno zaustaviti na ovaj jednostavan cvijet: dodati šarene perle, perle, šljokice, nakit kako bi bio još živ i sjajan.
Te cvijeće izrađene od tkanine mogu dati svoje prijatelje blizu. No, ljudi su uvijek cijenjena live cvijeće ili biljke. Posaditi cvijeće ili druge biljke, možete naručiti putem pošte sjemenkama biljaka. Nakon što je primio sjeme prije sadnje ih pročitati upute i preporuke. Jedan od nedostataka živih poklona će biti da je oko će biti sretan za dugo, ako biljka nije pot.
Kako napraviti tkaninu s rukama?
Kako napraviti sapun kod kuće?
Kako crtati olovkom psa? Postupno sat s objašnjenjima
Kako ukrasiti zid s improviziranim sredstvima
Kako crtati uzorak?
Kako crtati mačića 20 inkrementalni krugova objašnjenja
Kako napraviti narukvicu sa svojim vlastitim rukama?
Kako napraviti zavjese?
Kako nacrtati konja olovku: 20 lekcije u fazama
Kako sašiti gumb na nozi
Nevin
Žuto vodi ljiljan
Mirisna jastuk
Recept za džem od latica ruže
Cvijeće na noktima: bijela tratinčica. Moja pouka 12 fotografija + video
Frizura za srednje kose - uputa
Britanska zastava na noktu: korak po korak video tutorial +
Ukrasite tkanina bez troškova!
Dijeta „6 latica”. Izbornik. Recenzije i rezultati