Hor.OtTitres.com

Officinalis (abuzusnaya) glavobolja

Što je oporavak glavoboljaDanas želim vam reći o jednom od vrsta glavobolje - tzv abuzusnoy glavobolje, druge uzroke njegova razvoja mogu čitati ovdje

. Od danas problem glavobolja brigu o gotovo svakoj odrasloj osobi, a na televizijskim ekranima naširoko reklamira novi lijek droga, onda ovaj fenomen nije neuobičajeno.

Dakle, ako želite uzeti tablete za glavobolju i na najmanji provokacija, i stalno u pretjeranim količinama, to je pun pojavom abuzusnoy glavobolje (droga, skok u napadu), što u prijevodu na engleski znači «zloupotreba» - «zloupotreba».

U ovom konkretnom lijek koji potiče razvoj ove bolesti ne postoji. Sve što je bitno je trajanje korištenja i dozu lijekova. I to je često sredstvo migrena, izazvati još više glavobolje. Prema statistikama, među ljudima koji pate od glavobolje, oko 4% ljudi koji pate od nje abuzusnoy svog oblika.

klinička slika

 • Glavobolja koja se održava tijekom dan-može biti slab, umjeren, bez sjaja, dvustoronney- pojačana fizičkim i - inteligentnih opterećenja na prekid uzimanja određenih lijekova;
 • anksioznost prije pojave boli;
 • mučnina;
 • povraćanje;
 • opća slabost;
 • nedostatak sna;
 • emocionalni poremećaji (depresija) i depresivno raspoloženje.


Officinalis (abuzusnaya) glavobolja

dijagnostički kriteriji

 • boli za više od 2 tjedna;
 • prekomjerna upotreba analgetika za tri mjeseca;
 • pogoršanja ili povećana bol kod uporabe droga;
 • nakon isključivanja iz lijek, simptomi postupno smanjuje.

Abuzusnoy liječenje glavobolje - to je prilično težak zadatak, a prevencija je neučinkovita. Svi autori su mišljenja da je potrebno prije svega ukinuti lijek, čija uporaba je izazvao sindrom. No, to bi trebalo biti učinjeno oprezno i ​​postupno, jer nagli prekid lijeka može povećati bol.

Ako imate druge simptome, tada je, prema njima, liječnik će propisati antiemetički, sedativi, antidepresivi, držite rehidraciju i detoksikacija aktivnosti. Prognoza za većinu bolesnika je povoljna.

I to sve ovisi o vašoj želji. Također ne zaboravite da uvijek treba konzultirati liječnika prije uzimanja bilo analgetik u prisutnosti boli bilo kojeg podrijetla.

Sigurno ćete također biti zainteresirani učiti o točka masaža lica, koja opisuje osnovne točke smještene u glavi i kada je izložen ove točke može se postići snažan opuštanje mišića za cijeli organizam.

Treba napomenuti da se često uzrokuje glavobolje, smetnje (zvono) u ušima, bol u ramenu i obamrlost u rukama (ili prstiju) je rezultat vođenja degenerativne bolesti diska vratne kralježnice, da prepoznaju simptome vratne degenerativnih bolesti diska može biti ovdje ovdje.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Piće s glavoboljom, kako da biste dobili osloboditi od glavoboljePiće s glavoboljom, kako da biste dobili osloboditi od glavobolje
Borovaya maternicaBorovaya maternica
Domaće vrhnje za liceDomaće vrhnje za lice
Glavobolja liječenjeGlavobolja liječenje
Alfa - Zdravstveni centar: prihvatljiva alternativa za „besplatno” lijekAlfa - Zdravstveni centar: prihvatljiva alternativa za „besplatno” lijek
Jaka glavobolja: liječenje, uzrokuje, prevencije glavoboljeJaka glavobolja: liječenje, uzrokuje, prevencije glavobolje
Lijek za glavobolje u trudnoćiLijek za glavobolje u trudnoći
Glavobolja, zatezanje mišićaGlavobolja, zatezanje mišića
Glavobolja u trudnoćiGlavobolja u trudnoći
Glavobolja tableteGlavobolja tablete
» » Officinalis (abuzusnaya) glavobolja

Hor.OtTitres.com
Bolest Analize Dijagnostika Medicina Pripravci Oprema Zdravlje Trudnoća i porođaj Ethnoscience Odgovori na pitanja Miscelanea