Eliksir mladosti - recepti
Svaka osoba barem jednom u svom životu došla na ideju eliksir mladosti, vječno. Čarobne napitke postoje samo u bajkama, ali produžiti mladost i poboljšati zdravlje i može biti vrlo stvarne načine. Za vanjsku ljepotu potrebno unutrašnje zdravlje. Ako su vanjska maska kozmetika mlađi to ne postane, nego da daju mladi kože, kose i tijela u cjelini može pomoći recepte za eliksir mladosti.
Eliksir vječne mladosti
Vječna mladost ne dogodi - to je činjenica. Produžite život i zdravlje zaista uz pravilnu prehranu, spavanje i odmor, i redovitom tjelovježbom.
Istok eliksir mladosti
Istok i sve što je povezano s njim, smatra nekom mističnom mjestu, sposobnost da liječe svaku bolest. Kada se izraz istočni eliksir samo želim probati.
Istok eliksir mladost sastoji se od soka od limuna (100-150 grama), 200-220 grama meda, 50 ml. Ulje (poželjno maslinovo). Sastojci se pomiješaju i konzumira na prazan želudac. Ova mješavina je savršeno eliminira skleroza moždanih krvnih žila, čini oči sjaje, poboljšava koža, izglađuje bore. Osobe koje pate od zatvora lijek će biti vrlo zgodan.
Vrlo dobar recept, samo ne razumijem kako poduzeti? Jedna čajna žličica? svako jutro na prazan želudac žličicu Češnjak eliksir mladosti
češnjak to je antioksidans i sredstvo za poticanje immunitet.Pervy recept. Eliksir je pogodan za osobe s pretilosti, otežano disanje, čisti krvne žile i krv. 400-500 grama češnjaka za mljevenje, dodati sok od 3-4 limuna (ovisno o veličini). Izvadite smjesu na tamnom mjestu za mjesec dana. Infuzija treba konzumirati žličicu, razrijeđen s vodom neposredno prije odlaska u krevet. Nakon 2-3 tjedna osoba spava bolje, vesela i puna sil.Vtoroy recept sastojaka sličnih prvi. Za to će trebati litru meda (svibanj) češnjak (10) glave (10, limuni komada). Sastojci se izmiješaju, ostaviti za 14-16 dana i koristiti žličicu prije jela ujutro. Moramo uzeti dva mjeseca. Eliksir mladosti - recenzije
- Irina K.:" Eliksir mladosti je napravio recept s Interneta. Volim učinak. Ja sam 35 godina, tako da se govori o starosti prerano, ali boja kože postati bolje, fine linije oko očiju nestao. Jedini minus mislim - loša dah, nego bilo koji četka zube. Budući da je infuzija uzeti ujutro, čini se da su svi okrenuti protiv vas zbog smrada",
- Angelina V .: "Bio sam zbunjen po mirisu češnjaka najmanje - Ja sam u mirovini. Recept zadovoljan i iznenađen rezultatom",
- Ožujak Enina: "Moja mama je napravio ovaj eliksir mladosti. Izvana ne postane mlađi, iako je koža bila glatka, a bore manje",
- Jan-12: "Ako redovito pijete infuziju, učinak će biti dobro - siguran sam. Prvi rezultati su osjećaj - bolji san, poboljšanu memoriju",
Eliksir recept za mlade
Poboljšava vid, stanje kose, kože, uklanja sijede kose. Laneno ulje (standard broj 200-250 grama), sok od limuna 3-4, 3-4 glave češnjaka, med kilogram miješanje. Čuvati smjesu u hladnjaku, koristite 1 žlica prije jela tri puta dnevno.
Ovo je jako dobro složen poleznyhproduktov za tijelo Postoje mnogi recepti. Indijski - na češnjak i mlijeko se smatra vrlo korisnim. Za njegovu pripremu treba biti kuhano u litar mlijeka glave češnjaka za oko 10 minuta. Smjesa treba podijeliti u 5 jednaka obroka, a jesti. Jedite dio mjeseca, a vi trebate pauzu nakon 1-2 mjeseci opet piti.Kineska tinktura s votke: (. 0,5 litara votke i češnjak na poklopcu posudi) inzistiraju 2 tjedna i koristiti žličicu tijekom jela.Piti iz Švedske sastoji se od šipka, knotweed, koprive. Jedna čajna žličica smjese se puni u kipuće vode, 3 sata ili piti kao čaj.Slavenska topli napitak se sastoji od pepela i kukova (1: 1). Smjesa se melje plodine (žličica) pivo s kipuće vode, tvrde da se ohladi i uzima kao čaj 1-2 puta dnevno.Svaka zemlja ima svoje koktela i eliksira mladosti. Bilo povrće i voće, sve što daje zemlju, to je korisno i doprinosi zdravlju i mladosti.Talijanski osnažujući piće je odlicno, limun. Menta pari s kipućom vodom, dodajte sok od 1 limuna malo i žlicu meda. Piti 1/4 šalice.Med - eliksir mladosti
Med, kao limuna i češnjak - stimulans za imunološki sustav. Stoga je koristan kao sredstvo protiv starenja. Ne možete biti mladi u izgledu, biti bolestan iznutra. Za osjećaj vedrine trebaju pravilnu prehranu. Bagremov med je pogodna za dijabetičare i bolesti kardiovaskularnog sustava. Heljda med sadrži puno proteina, željeza i eliminira anemije. Med od djeteline miriše na vaniliju. On razrjeđuje krv, proizvodnju mlijeka u žena, otklanja upala mliječne žlijezde i reproduktivnih organa. Linden med je jedna od najkorisnijih. To se koristi u hladnom kao diaphoretic. Pogodan je za osobe koje sjede na dijeti. Med od suncokreta najjeftinije, ali i korisno. Ona ispunjava s vitaminima i poboljšava metaboličke procese. Da med nije izgubio aromu i ljekovita svojstva, mora se čuvati u hladnjaku u dobro zatvorenoj posudi. Eliksir mladosti tibetanskih redovnika
Recept pomlađivanje redovnika naći u 1971. To se dekodira i prevodi na sve jezike svijeta. Alat pomaže očistiti tijelo od toksina, otrova, skleroza, spriječiti srčani udar, rak, zujanje u ušima i glavi, vraćanje vida, pomladiti. Smatra se da je učinak sredstva je, ako osoba će receptu sebe i od ljubavi. Za eliksir će trebati 300-350 grama češnjaka. češnjak rez, mijesiti, staviti u staklenu posudu i pohraniti u hladnjaku. Nakon 10 dana, smjesa bi se trebala prazniti bez gusti sok i dalje inzistirati 3 dana, koristite 10 kapi na 1/4 šalice mlijeka prije jela. Dakle, morate piti 11 dana, počevši od 12 dana jesti tri puta dnevno po 25 kapi na kraj sredstava. Tijekom liječenja se ponavlja ne ranije od 5-6 godina.
mesto m oloka mojna vodu? Ne, to je mlijeko eliksir mladosti "čiste linije"
Od mišljenja može dobiti opći dojam o proizvodu.
- Anne piše: "Pakiranje eliksir udoban, miriše dobro, nije masna, upija dovoljno brzo i ne ostavlja talog. dostupan cijenu. preporučiti",
- Alina: " I nije mi se svidjelo "čiste linije" činjenica da je koža masna sjaja",
- Irina T. odgovorila Aline: "Ako je koža suha ili normalna, nema sjaja neće. A na masnu kožu se ne primjenjuje",
- Ian L.: "Dobro eliksir. Ja liniju kao proizvoda ove tvrtke. Niska cijena, kvaliteta-izvrsna, pogotovo za novac",
"> Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan