№38: Piramida moći, diobe vlasti, Split obroka.
Razmišljajući o tome kakvu hranu je najprikladnije i korisno, mi smo suočeni s toliko različitih elektroenergetskih sustava, to je lako zbuniti.
Ja sam početak serije članaka o različitim vrstama hrane. Prva dva energetski sustavi su prilično svestran i može se kombinirati jedni s drugima, čime se povećava njihova učinkovitost i korisnost na vrijeme, a također vam omogućuje da biste dobili osloboditi od viška težine.
PIRAMIDA POWER.
Osnovna ideja je tradicionalni "svejed" vrsta hrane može formulirati na sljedeći način: "treba jesti sve, ali umjereno", "mjeriti" određen tzv "piramida snaga" ili "piramida hrane"U kojoj su svi proizvodi su podijeljeni u nekoliko kategorija. Proizvodi u svakoj kategoriji mora biti zastupljena u prehrani u određenim omjerima - kao što je prikazano na prehrambene piramide.
Ovo je najpopularnija vrsta hrane. Pogledajmo što su pro i kontra od svejeda prehrani i kako to treba biti vaša dijeta za one koji su u skladu s ovom vrstom hrane.
Pročitajte više o prehrambene piramide ...
Odvojeni hrana.
Odvojeni hrana kao i sustav temeljen na prehrambene piramide, to se odnosi na "svejed" smeta moć. Osnovna ideja zasebnog napajanja ne jesti u isto vrijeme su međusobno kompatibilni proizvodima.
U ovom članku ćemo raspraviti osnovne principe zasebna napajanja, pro i kontra od odvojenog hrane i korištenje zasebnog sustava napajanja za mršavljenje.
Napravio sam pri ruci popis kompatibilnih proizvoda u odvojenim hrane, proizvodi se nalaze na način koji je u skladu s načelima zasebnom hrane.
Pročitajte više o posebnoj hrani ...
Fractional moć.
Ideja o frakcijskim vlast je često jesti, male porcije. Zašto Split jela korisna? Kako ovo jelo pridonosi mršavljenja? Koliko puta dnevno jesti u frakcijskim vlast i ono što bi trebao biti veličine porcija? Kako stvoriti izbornik za taj dan na frakcijsku moći?
Sve to i dalje čita članak o podijeljenom jela ...
- Psihološka i mentalno zdravlje - što je važnije?
- To se ne može jesti s hemoroide?
- Zašto bol u mišićima? A što da radim?
- Uzroci i liječenje bubrežnih prehlade
- Wen na ruci kvari izgled
- Snaga volje, književnost i champkis - Prestanite pušiti
- Proboj u liječenju reumatoidnog artritisa
- Zdanovskiy VM - varalica i iscrpljen
- Obrada voda.
- Zdrava, sretna, seksi. Ayurvedska mudrost za moderne žene.
- Feysbilding: početni položaj za sve vježbe.
- Oblici vlasti.
- Aromadieta protiv pretilosti
- №42: „Ne bi obrok kulta!” fruktoedenie i Ayurvedski obroci.
- Šteta mikrovalna pećnica
- Fruitarianism (fruktoedenie, plodoedenie) ..
- Mozart (Wolfganga Amadeusa Mozarta).
- Meditacija „Zemlja i nebo”
- Hrana piramida - tradicionalni „svejedi” prehrana.
- Protasov prehrane smršavio recenzije
- Dijeta Harley Pasternak. Mišljenje mršavljenje