Lijepa slova na majicama. 12 izvornih majice
Često vidim na ulici lijepe natpisi na majicama
sadržaj
Nije li to lijep natpis na majicama? Upravo sam ih volim!
Na prvoj majici natpis: "malo vredina" - ovaj izraz ima skriveno smysel. Vrlo lijepo uokviren natpis! Muškarci su vjerojatno mislili nešto je krenulo :)
U drugoj košulji natpis: "Tko su ponosni? Ponosan sam? Ne, mi smo jednostavni žene KRALJICA" - izraz na etiketi je vrlo poznat, a s twist.
U trećem košulje natpis: "Kuhati ukusna, kažem malo glava ne boli" Ova majica je pravo za djevojčice. Uz ovu košulju svi dečki će obratiti pozornost na onoga koji nosi tu majicu! A možda i ne samo obratite pozornost, ali ipak stane i zatražio sobu telefonchik ...
Također sam vidjela lijepe natpisi na majicama u crnom:
Chetvartaya košulja To će biti korisno za sve plavuše! Njezin alibi je uvijek s tobom! Nitko kopaju!
peti dio dresa prikladni sloths! Oni koji su previše lijeni odgovoriti na jednostavno pitanje: "Kako to radiš?" - "Kao i obično - sve jagode" - lijepa naljepnica s jagodama lijepom slikom. Preporučujem!
Šest majica zabava za djevojčice koji ne uvrijediti na to da su dečki govore o njihovoj sposobnosti da voziti automobil.
Video: Kako napraviti originalnu majicu? stručnjaci kažu
Slijedi izbor lijepih natpisa na majicama posebno za studente:
Sedam majica za optimisti koji žele položiti ispit s ocjenom!
osmi košulja s portret seriji Kuzi "Sveu" i sa lijepim natpisom "shnyaga shnyazhnaya" - poznata izreka Kuzi
deveti košulja opet za optimisti, koji se nadaju da sreće nego znanja :)
Video: DIY: Natpis na majici sa svojim vlastitim rukama! Flawless #YONCE
Konačan izbor lijepih natpisa na majicama bijele boje ljubavi Kategorija:
deseti košulja vrlo smiješno! Savjetujem djevojke nositi svaki dan! Dakle, vaš MCH neće pasti u nesvijest, ako kažeš da je napisano na košulji ...
Video: Funny natpisi na majicama i majice da svoje
Jedanaest majica s natpisom "Ja sam u potrazi za seksom, ljubav ne nude" U ovoj majici je grijeh da ne hoda na tržištu :)
Dvanaesta košulja s formulom ljubavi. Ispostavilo se da kako to izgleda! Nikada ne bi dagadalas koji piju u šestom stupnju odlučuje sve!
I u zaključku, u mjeri u kojoj lijepe natpisi na majicama niste susreli, vaša košulja će uvijek biti bolji od drugih!
Kako izgraditi ruku
Zašto bol u mišićima? A što da radim?
Kako uspon poduzeća ladder? Zlatna pravila uspješnog karijerista
Wen na ruci kvari izgled
Znojenje: uzroci i metode borbe
Za one koji žele kupiti sub Mond po najboljoj cijeni!
Starost - radost?
Zdanovskiy VM - varalica i iscrpljen
Medtehno.ru - vlasnik nije platio čovjeka za posao
Moje osobno iskustvo zdravog načina života.
Vježbe za noge - Video
Feysbilding: početni položaj za sve vježbe.
Feysbilding: vježbe za držanje.
Vjenčanje zdravice: kratko, lijepo i vješto
Moderna frizura za djecu
Aromadieta protiv pretilosti
№42: „Ne bi obrok kulta!” fruktoedenie i Ayurvedski obroci.
№38: Piramida moći, diobe vlasti, Split obroka.
Meditacija „Zemlja i nebo”
Brze metode mršavljenja. mršavljenje tajne
Protasov prehrane smršavio recenzije