Hor.OtTitres.com

Tibetanska medicina liječenje nesanice

Redoviti problemi sa spavanjem javljaju u 50% ljudi, a polovica postati kronična.

Nesanica tri faze bolesti.Istočne metode medicina u liječenju nesanice

  1. Prva faza - teško je uspavljivanja, to jest, ima problema sa spavanjem.
  2. Druga faza - karakteriziraju česte noćne buđenja iz dubokog sna, ili zvukovi, noćne more, osjećaj boli, nagle pokrete, problema s disanjem, nakon čega je osoba duže vrijeme ne mogu spavati.
  3. Treća faza - tu je već problem teške jutarnje val, osjećaj slabosti, smanjena učinkovitost, pospanost.

Obraćajući

Poremećen san, u prvom redu odnosi na loše funkcioniranje živčanog sustava, a glavni uzrok nesanice, po mišljenju TM (tibetanski medicine) je - gnjev Vjetar ustav.To je, prema TM počinje mehanizam za razvoj svih bolesti. „Vjetar pokupi bolest s prostorom, studio hladno i puše sluz groznica žuč” (traktat „Chzhud-Shi”). Tibetanski ljudi pretpostavlja da su poremećaji spavanja su prvi „poziv u starosti”, t. Da. Nesanica dovodi do kroničnog umora i neuroza, izoštrava „toplinu” bolesti i „hladno”, a brzom trošenju tijela. Da biste to spriječili, morate promijeniti svoj stil života i prehrane. Zdravlje za čovjeka vratio s dobrim i pune sna!

Prvo morate naučiti kako spavati

Prije svega, pokušati organizirati svoj raspored rada i odmora. Tijekom dana, pokušajte da ne zlorabe jak čaj i kavu, ne smiju se koristiti kao pića pomoć sna i pivo. Svi ovi napitci imaju gorak okus, okus je apsolutno kontraindicirano Ustav Vjetar, jer to dovodi do pretjerane stimulacije živčanog sustava.

Dugotrajno korištenje alkohola dovodi do činjenice da je stanje postaje trajna. Isti učinak ima na tijelo i predoziranje vitamina C. Prije odlaska u krevet ne preporuča konzumirati agrumi, kupus i druge proizvode, ovi proizvodi navedeni su „hladni” svojstva i imati negativan učinak na ljude koji već imaju poremećaj spavanja. To bi trebao biti topla, puna, split obroka barem 3 puta dnevno.

Korištenje tableta za spavanje, naravno, također izostanci situacije. Svatko zna dugo da su ovisnost, loše za bubrege, jetru, uzrokujući apatiju.

U tibetanskoj medicini se nositi s namjenom nesanica biljnih lijekova koji sadrže biljke koje imaju opuštajući, sedativni učinak, poboljšava cirkulaciju krvi u moždanoj kori: Dzata, agar, Bimal, itd Moramo se sjetiti da su biljni lijekovi odabrati pojedinačno za svaku osobu .. ovisno o ustavu (dosha) i naravno o vrsti bolesti.

Umirujuće i opuštajuće aktivnosti osigurati metode kao što su akupunkturne točke meridijana odgovornih za živčani i kardiovaskularni sustav, postavljanje posuda, kamena terapije. Energija stagnacije u ljudskom tijelu može biti uklonjena i grijanje američka komoljika cigare i ugljen, energetska točka masaža ublažava grčeve mišića i problemi, je uzrok živčani napetosti.

Opširnije - kako brzo spavati.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ulja i bilje u borbi protiv nesaniceUlja i bilje u borbi protiv nesanice
Dijete često se budi: kako riješiti probleme sa spavanjemDijete često se budi: kako riješiti probleme sa spavanjem
Liječenje nesanice narodnih lijekova. Poboljšava san narodnih lijekovaLiječenje nesanice narodnih lijekova. Poboljšava san narodnih lijekova
Nesanica (spavanja)Nesanica (spavanja)
Koji su uzroci nesanice kod žena: kako se može izbjeći?Koji su uzroci nesanice kod žena: kako se može izbjeći?
Ustav osoba na tibetanskoj mediciniUstav osoba na tibetanskoj medicini
Lezije probavnog trakta, u tibetanskoj mediciniLezije probavnog trakta, u tibetanskoj medicini
Opasna nesanicaOpasna nesanica
Tibetanska medicina biljniTibetanska medicina biljni
Poremećaj spavanja. Uzroci Vrste i metode liječenje poremećaja spavanja, normalno uzorak.Poremećaj spavanja. Uzroci Vrste i metode liječenje poremećaja spavanja, normalno uzorak.
» » Tibetanska medicina liječenje nesanice

Hor.OtTitres.com
Bolest Analize Dijagnostika Medicina Pripravci Oprema Zdravlje Trudnoća i porođaj Ethnoscience Odgovori na pitanja Miscelanea