Dijeta na krvne grupe. Grupa 4.
Video: Što jesti za krvne grupe?
sadržaj
„Miješana” - 4 krvne grupe. Uz ovu krvnu grupu na svijetu, postoje samo 7-8% stanovništva.
4 krvne grupe pojavio kao rezultat evolucije, dogodio se kada spajanjem dva suprotna vrste kao što su B i A.
Prednosti: sve je to mlada krv, vrlo osjetljiv imunološki sustav, fleksibilno tijelo, kombinira sve prednosti vrste B i A.
Video: zdrava prehrana za 4 krvne grupe
Nedostaci: Previše „otvoriti” imunološki sustav koji nije otporan na razne klice i infekcije, osjetljivim probavnim traktom, ali i spaja sve nedostatke vrste B i A.
Rizici anemije, raka, bolesti srca.
Preporučeni hrane.
Ja sam umjereno mješoviti prehrane. Zec meso, janjetina, puretina. Riba (osim morskih plodova), sirevi, mliječni proizvodi, tofu, jetra bakalara ulje, maslinovo ulje, kikiriki i orasi, žitarice (osim kukuruza i heljde), povrće (osim paprike, kukuruza i crne masline), voće (osim oštre i kiselo ).
Zdravi napici: zeleni čaj, kava, čajevi od ginseng, kamilica, šipka, gloga, đumbir, Echinacea.
Neutralni pića: vino, pivo, čaj od mente, don Quay, maline, valerijane.
Štetno za pitku: lipa, a Senna čaj od njih.
Za programa za kontrolu težine će biti dobro ograničiti crveno meso, slaninu, šunku. Također, ne jedu sjemenke suncokreta, papar, zrna pšenice, kukuruza i heljde.
Preporučeni proizvodi za kontrolu težine: soje, mliječni proizvodi, riba, alge i zelenu salatu, ananas. Uz pomoć ovih proizvoda je prikladno napraviti dan posta.
Posebne preporuke.
1. Ljudi 4. krvna grupa ne bi trebala slijediti dijetu za smanjenje težine. Oni samo trebaju ograničiti u prehrani potrošnje mesa i povećati unos tofuom i povrćem, gdje postoje odlični izvori proteina za tip B i A.
2. Ljudi tipa AB jaka reakcija na pšenicu glyutein, kao što su one vrste B i A. No, čak i uz te prednosti treba odustati od žitarica pšenicu i sve proizvode iz njega.
Video: Mi smo isto u krvi. Značajke u prvoj grupi krvi
vidi također odvojeni hrana za krvne grupe
Kako odrediti djetetovu krv grupu roditelja
Kako živjeti s prvom negativnom krvnoj grupi: pro i kontra
Izbornik prehrana prema krvnoj grupi. Što bih trebao jesti?
Kako ojačati srce i krvne žile narodnih lijekova?
Krv i hrana
Prehrana za liječenje bolesti probavnog sustava
Ima hrane u kardiovaskularnim bolestima
Načela kliničku prehranu s anemijom
Detaljni krvna grupa dijeta. Izbornici za sve skupine
Vitamini za tijelo pomiješa u dvije grupe
Pogotovo ljudi s 4 krvne grupe
Značajke i prehrana osoba s krvnoj grupi 3
Koliko krvne grupe postoje u ljudima
Prehrambene standarde za starije osobe.
Što krvna grupa smatra da će biti najbolji?
Korisna svojstva za maslina organizma
Hrana za misli.
Pravilna prehrana o krvnoj grupi
Preporuke u prehrani za konstituiranje vjetra
Mediteranska prehrana je pod Rusiji: meni za tjedan dana, recepti
Teorija Snaga dr Peter d & rsquo; Adam. Odvojeni hrana za krvne grupe