Ducane: dijeta za one koji ne mogu izgubiti težinu
Video: knjiga "Ja ne mogu izgubiti težinu", Ducane dijeta. moje iskustvo. početak.
sadržaj
Video: Pierre Ducane u studiju! Što su tihi žrtve trendy dijeta?
Pierre Ducane - čovjek koji je napravio revoluciju u mršavljenja sustav. On je napisao poznati bestseler „Ja ne mogu izgubiti na težini”, koja je prema rezultatima prodaje u 2000. u Francuskoj nadmašio uspjeh „Harryja Pottera”.
Što osigurao uspjeh ovoj dijeti? Što je doktor predstavio sustav koji nije samo smanjenu težinu, ali nakon održava u granicama normale. Dijeta francuskog liječnika je 72 proizvoda preporučuje se za uporabu. Oni tupim osjećaj gladi. Na dan koristiti do jedne i pol litre vode.
Video: gubitak težine DYUKANU ON! NAPAD! 1 dana
Dijetetika od Duke: glavne faze
Biografija Ducane - biografija običnog neurologa, koji je jednom odlučio da pomogne njegov najbolji prijatelj, razvio je posebnu dijetu za njega. Konzumiranje samo proteina hranu i vodu za pet dana, prvi dijetetičar pacijent pala više od dva kilograma. Dijeta Uspjeh dopušteno Dyukanu uključe u sljedećih 30 godina, samo na razvoj elektroenergetskog sustava na dijeti. sve u svemu, Dukan dijeta Sastoji se od nekoliko faza. Prvi korak: „Napad”. Pacijent jede velike proteinske proizvode na probavu od toga ide natrag gotovo sve snage tijela. Tu je gubitak težine do 4 kg.
Pacijent je uvjeren da Ducane - pravi mađioničar! Druga faza: „Cruise”. Do 72 proteinski proizvodi dodaje 28 vrsta povrća, koje se jedu sirove, kuhane, pečene obliku. Izgubio 1 kg tjedno. Treća faza „konsolidacije”. Tijekom tog razdoblja, nalazi se rezultati. 100 odobrenih proizvoda u dodaju se uobičajenim krumpira jela, slastice i voća. Jedan dan u tjednu je dano za korištenje strogo proteina. Četvrta faza: „stabilizacije”. Sada trebate vratiti na proizvode iz prve faze „napada” na ovo francuski dijeta To daje željeni rezultat.
Nedostaci prehrana Ducane
Unatoč relativno brze rezultate i zadržavanje normalne težine, dijetetika Ducane Ona ima svoje nedostatke. Nije pogodan za vegetarijance koji ne jedu meso proteinske proizvode. Drugi veliki nedostatak: visoke cijene predložene Dyukanom plodova mora. Treći: povreda tjelesnog ravnotežu vitamina i minerala.
Kako izgubiti težinu s lubenica?
Kako smršati uz pomoć heljde i kefir? Korisni recepti
Kao psihološki usaglašen do gubitka težine? najbolji načina
Ducane dijeta. Što trebam učiniti ako je težina ostala na licu mjesta
Dijete poznatih ličnosti
Žvakaća guma za mršavljenje „dijeta milosti”: tajnu svog sklada!
Goji bobice promicanje mršavljenja kada dyukane
Proteinska dijeta. Recenzije i rezultata. Dnevni meni
Proteini povrća dijeta za izgubiti težinu: izbornik na dan 21 (mišljenja)
Dukan dijeta - izgubiti težinu jednom i za sve
Proteini Dukan dijeta i tjelovježba
Bonn juha recept za mršavljenje
Recenzije na Dukan dijeta
Dukan dijeta - njegova bit i pozornice
Koja dijeta pomoći će riješiti celulita
Kefir dijeta.
Proteini Dukan dijeta: mršaviti na ukusnu hranu
Pea dijeta. Recept za uspješno mršavljenje
Recepti i jelovnici Ducane dijeta
Izgubiti težinu na proteinskoj dijeti? Recenzije i savjete hudeyuschego
Protasov prehrane smršavio recenzije