Američki dijeta
Video: Dijeta // // mršaviti roller coaster
sadržaj
Video: Američki dijeta humor
Američki dijeta za one koji sanjaju o vitke linije
Svaki predstavnik ljepšeg spola sanja graciozan vitak stas. Svaki barem jednom u životu sjeo na dijeti, i bacanje izvan par kilograma, ponosno je izjavio da je konačno uzeo oblik, koji je oduvijek sanjali. Ipak, kad je čuo o novom prehrani mogu raditi čuda, on počinje da to iskustvo za sebe.
Video: Američki dijeta. Promućkati (parodija)
Do danas, jedan od najpopularnijih su američki dijeta, koja omogućuje dva tjedna dopušta da se baci do 10 kg mrzio težine. Istovremeno oni ne vrate. To je taj nedostatak patnje drugih metoda mršavljenja.
Princip ponude na američkoj prehrani
Američki dijeta uz određeni skup proizvoda podliježe općim načelom, koji je ugrađen u poznatom poslovicom, govoreći što bi trebalo biti učinjeno s doručak, ručak i večeru. Prema Narodnoj aforizam - večera treba dati neprijatelju. U primjeni američkoj prehrani ne preporučuje se jesti nakon 17-sata. U preostalom vremenu dijeta treba biti podijeljen u pet obroka, od kojih mora biti najmanje 2 sata.
Drugi princip koji regulira unos hrane - različitu količinu kalorija svaki dan. Ne treba nastojati smanjiti broj indeksa budućnosti konzumirati masti. To jednostavno treba mijenjati. Prema programere, to će omogućiti tijelu da se navikne na manje hrane koja se konzumira i nastaviti raditi u tom smjeru na kraju glavno jelo.
Meni američka prehrana
Skup proizvoda koji se mogu koristiti u ovom metodom mršavljenja, je vrlo raznolik, a to je čest, i uvijek će biti u našem hladnjaku. Ova jednostavnost može samo pohvaliti mediteranska prehrana. Ova kuhinja je vrlo popularan i danas se mogu naći sve potrebne proizvode.
Je omjer američkoj prehrani uključuje mnogo voća i povrća. Preporučljivo je da odbije korištenje masti, posebno one teške. Sličan skup proizvoda i predlaže da koristite South Beach dijeta, koja također nudi ne brojati kalorije, ali jednostavno ne jedu nezdravu hranu, a posebno masne i slatke. U SAD-preporuka su zabranjene sol, ulje, papar, ocat, alkohol, ali može biti i malu količinu šećera u čaj ili kavu.
Temelj prehrane su nemasno meso, riba, nemasnog kravljeg sira, jaja u ograničenim količinama, kao i povrće i voće. Također je preporučljivo piti puno tekućine. Meni, možete biti sami, u ovom slučaju nema ograničenja ne postoji.
Pokušajte pronaći savršen oblik uz pomoć američkoj prehrani. To je osobito vrijedi uoči sezone plaže.
- Dijeta Ksenia Borodina
- Ruski dijeta
- Riža dijeta za mršavljenje - moje iskustvo, a meni za 7 dana
- Antkinsa izbornik dijeta za 14 dana
- Vino dijeta
- Sibaritski dijeta: ono što je tako dobar?
- Koliko mogu izgubiti težinu na dijeti „zobeno brašno, sir, jabuke”?
- Kivi dijeta
- Kineska dijeta za mršavljenje
- Jaje dijeta
- Japanska dijeta
- Krastavac dijeta
- Jaje dijeta za mršavljenje: meni za tjedan dana
- Brazilska dijeta
- Riža dijeta
- Blag dijeta za mršavljenje. Recepti iz profesionalaca
- Dijeta lijepo Gritsenko
- Dijeta Andrey Malakhov
- Dijeta liječnici