Jaje dijeta za mršavljenje: meni za tjedan dana
Pilećih jaja - neiscrpan izvor proteina, folne kiseline, elementi korisni za tijelo u tragovima. Sve ove komponente su nestale osobe, ne samo da se osjećaju sitosti, ali i da biste dobili osloboditi od nekoliko dodatnih kilograma.
sadržaj
Da biste razumjeli kako smršati uz pomoć jaja, stručnjaci preporučuju da počnete s obzirom na tri dana, a zatim slijedi reakcija organizma. Ako ne postoji nelagoda ili bol u želucu, prehrana produljiti za jedan tjedan. Prekomjerne uporabe jaja ne dovode do povećanja kolesterola u krvi, prehrane preporuča se u skladu s ne više od četrnaest dana.
Jaje dijeta za mršavljenje
Pravila jaje dijeta
Video: Dijeta za mršavljenje. Jaje dijeta dijeta Maggi
Nutricionisti su razvili sjedećih pravila jaja prehrani. Osim glavnog proizvoda - jaja smiju jesti povrće salate bez ulja, voća s niskim sadržajem šećera (jabuke, šljive, kruške, naranče, grejpa). Struktura režima također uključuje kuhano meso, riba na pari mliječne proizvode s niskim interesa. Voda, kava i čaj mogu se piti u neograničenim količinama, bez šećera, ali su začini u hrani, poželjno je dodati što je manje moguće. Zabrana se također spada alkohol, brašna i slatku, masnu hranu.
Jaje način uključuje korištenje hranu tri puta dnevno. Kako prevladati osjećaj gladi tijekom dijeta možete koristiti voće ili povrće salata. Bliski za doručak, ručak i večeru u prehrani jaja zamjenjuje prvi i drugi doručak, ručak. Ispada da je zadnji obrok - takozvani večeru, koja će se održati najkasnije u roku od sedam sati navečer. Nakon večere ili prije spavanja smije piti čaj ili sok od grejpa.
Video: Meni na jaja mršavljenja dijeta
- doručak
Doručak u skladu s prehrani jaja obično počinje s dva meko kuhano jaje kuhana i pola grejpa ili naranče voće, šalicu zelenog čaja. Razrijediti dijetu smiju dva pečena jaja na suhu tavu bez ulja.
- ručak
Ručak također se sastoji od par jaja i Bog lu povrća (kupus, krastavac, rajčica, mrkva ili cikla) i voćne salate u ovom načinu rada kao dijeta jaja. drugi izbornik obrok može biti naizmjence po vlastitom nahođenju. Glavna stvar je da se sastojao od jaja i bez hranjivih zdravih proizvoda.
- ručak
Tijekom druge večeri recepciji prvog dana radije par tvrdo kuhana jaja i voćnu salatu. Za ručak, drugi dan, možete si priuštiti da se osloni piletina i pari povrće. Treći i četvrti dan u prehrani kod ručka jesti sir s malom količinom suhog voća ili ribe za par. Za ručak, peti dan u hranu konzumira u rižu s pilećim prsima ili filea na pari.
S obzirom na činjenicu da je jaje dijeta za mršavljenje koristi u kombinaciji sa širokim arsenal proizvoda, nemoguće je bolno oslabiti. A ako se strogo pridržavaju dijeta za sedam dana, možete dobiti osloboditi od najviše četiri kilograma.
Koliko brzo djeluje dijeta za grejpa i jaja: recenzije izgubili težinu
Hollywood dijeta - zašto sam to izabrao
Kako mršaviti na dijeti s narančama i jajima, bez štete za zdravlje?
Dijeta za gastritis dijeta
Grejpfrut dijeta
Mliječni proizvodi i prehrana
Ukusna i zdrava doručka - poseban odmor u životu
Grejp dijeta za mršavljenje za 1 dana, 3 dana u tjednu
Citrusa dijeta
Dijeta kupus: mišljenja i izbornike za tjedan
Naranča dijeta
Kineska dijeta za mršavljenje
Japanska dijeta za 13 dana. Izbornik, koji sam smršavio
Jaje dijeta
Japanska dijeta
Krastavac dijeta
Voće dijeta
Brazilska dijeta
Blag dijeta za mršavljenje. Recepti iz profesionalaca
Francuzi dijeta za mršavljenje: meni za svaki dan
Francuzi dijeta za 14 dana (za doručak, ručak i večeru)