Francuzi dijeta za mršavljenje: meni za svaki dan
Jedan od najučinkovitijih mjera za borbu protiv viška kilograma smatra se da je francuski dijeta za mršavljenje. Uz uravnoteženu zdravu prehranu u ovom načinu rada treba sadržavati trideset minuta dnevnog hoda i vježbe. Nutricionisti tijekom dijeta preporučuju jesti što više zelenih proizvoda (krastavci, paprika, salata, kivi) kao što su izvor vitamina i vlakana.
sadržaj
Francuzi dijeta za mršavljenje: izbornik
Izbornici i receptima francuskog dijeta za mršavljenje je dopušteno dodati malo maslinovog ulja i maslaca. Količina mesa konzumira po obroku ne smije biti veća od dvjesto grama. Da ne bi tijelo do iscrpljenosti, potrebno je pratiti količinu pojedene hrane - dan osoba treba dobiti najmanje 1.500 kalorija. Dijeta obično se promatra tijekom dva tjedna. Meni na prvih sedam dana uvjetno može biti formirana na slijedeći način.
dana 1
Za doručak popijte šalicu slabe kave bez šećera. Tijekom drugog obroka jede dva tvrdo kuhana jaja i salata krastavci i rajčice. Za večeru, jesti dio kuhano meso i varivo.
Video: Dijeta 90 dana posebnoj hrani. Dnevni meni
2. dan
Jutro počinje uz šalicu čaja i prepečenca. Tijekom gladi za ručak ugasiti komad piletine na par i povrća. Za večeru, jesti s niskom razinom masnoće pršut ili kuhanu kobasicu i kupus salatu.
dan 3
Čaj ili kava piće za doručak uz krišku raženog kruha. Na ručak trebate jesti dva jaja, niske masnoće sir i ragu od povrća. Za večeru, popiti čašu kefira ili vole zelene jabuke.
dan 4
Za doručak, piti biljni čaj s kriškom mekinje kruha. U vrijeme ručka, morate jesti rajčicu i pržena mrkva u maslinovom ulju. Za večeru, jesti nekoliko jaja, komad kuhane govedine i zelena salata, naranča.
Video: Dnevnik PREHRANI | PP izbornik za dan
dan 5
Šalica zelenog čaja na doručak i na ručak jesti piletinu s salata od kupusa. Za večeru, pripremite kuhano meso sa mrkvom.
Video: Pravilna prehrana za svaki dan. Kako stvoriti izbornik za svaki dan.
dan 6
Jutro počinje sa slabim kavu s medom i jesti ručak u pečene ribe s rajčicama. Tijekom večere, radije kuhana govedina meso.
Video: Dijeta 6 latica. latice izbornika dijeta na svaki dan
dan 7
Za doručak, popiti šalicu kave ili čaja. Kuhano meso i jesti naranču za ručak. Za večeru možete jesti neke kobasice i povrće, ljekovito bilje i kivi.
Drugi tjedan način se vrši na osnovu prvih sedam dana. U vrijeme prigristi jesti puno svježeg voća i povrća, tako da ne uzrokuje nedostatak vitamina. Uz pravilnu prehranu, s bedara i trbuha će se pet do osam centimetara više.
Ne preporučuju se primjenjivati pravila francuske prehrane u bolesti jetre, bubrega i srca. Ponavljanje je način omogućeno tek nakon šest mjeseci.
- Dijeta pilule meridia. Mišljenje mršavljenje
- Riža dijeta za mršavljenje - moje iskustvo, a meni za 7 dana
- Francuzi dijeta
- Sir dijeta za mršavljenje izbornike, recepti, pravila
- Grejp dijeta za mršavljenje za 1 dana, 3 dana u tjednu
- Kivi dijeta
- Citrusa dijeta
- Naranča dijeta
- Grejp dijeta za brzo mršavljenje
- Kineska dijeta za mršavljenje
- Japanska dijeta za 13 dana. Izbornik, koji sam smršavio
- Japanska dijeta
- Krastavac dijeta
- Jaje dijeta za mršavljenje: meni za tjedan dana
- Riža dijeta za mršavljenje: recepti
- Blag dijeta za mršavljenje. Recepti iz profesionalaca
- Francuzi dijeta za 14 dana (za doručak, ručak i večeru)
- Jaje dijeta za 4 tjedna
- Medicinska mršavljenja dijeta: Izbornik
- Tjestenina dijeta za mršavljenje
- Tekuća dijeta za mršavljenje. Izgubiti težinu u pet dana