Francuzi dijeta za mršavljenje: meni za svaki dan
Jedan od najučinkovitijih mjera za borbu protiv viška kilograma smatra se da je francuski dijeta za mršavljenje. Uz uravnoteženu zdravu prehranu u ovom načinu rada treba sadržavati trideset minuta dnevnog hoda i vježbe. Nutricionisti tijekom dijeta preporučuju jesti što više zelenih proizvoda (krastavci, paprika, salata, kivi) kao što su izvor vitamina i vlakana.
sadržaj
Francuzi dijeta za mršavljenje: izbornik
Izbornici i receptima francuskog dijeta za mršavljenje je dopušteno dodati malo maslinovog ulja i maslaca. Količina mesa konzumira po obroku ne smije biti veća od dvjesto grama. Da ne bi tijelo do iscrpljenosti, potrebno je pratiti količinu pojedene hrane - dan osoba treba dobiti najmanje 1.500 kalorija. Dijeta obično se promatra tijekom dva tjedna. Meni na prvih sedam dana uvjetno može biti formirana na slijedeći način.
dana 1
Za doručak popijte šalicu slabe kave bez šećera. Tijekom drugog obroka jede dva tvrdo kuhana jaja i salata krastavci i rajčice. Za večeru, jesti dio kuhano meso i varivo.
Video: Dijeta 90 dana posebnoj hrani. Dnevni meni
2. dan
Jutro počinje uz šalicu čaja i prepečenca. Tijekom gladi za ručak ugasiti komad piletine na par i povrća. Za večeru, jesti s niskom razinom masnoće pršut ili kuhanu kobasicu i kupus salatu.
dan 3
Čaj ili kava piće za doručak uz krišku raženog kruha. Na ručak trebate jesti dva jaja, niske masnoće sir i ragu od povrća. Za večeru, popiti čašu kefira ili vole zelene jabuke.
dan 4
Za doručak, piti biljni čaj s kriškom mekinje kruha. U vrijeme ručka, morate jesti rajčicu i pržena mrkva u maslinovom ulju. Za večeru, jesti nekoliko jaja, komad kuhane govedine i zelena salata, naranča.
Video: Dnevnik PREHRANI | PP izbornik za dan
dan 5
Šalica zelenog čaja na doručak i na ručak jesti piletinu s salata od kupusa. Za večeru, pripremite kuhano meso sa mrkvom.
Video: Pravilna prehrana za svaki dan. Kako stvoriti izbornik za svaki dan.
dan 6
Jutro počinje sa slabim kavu s medom i jesti ručak u pečene ribe s rajčicama. Tijekom večere, radije kuhana govedina meso.
Video: Dijeta 6 latica. latice izbornika dijeta na svaki dan
dan 7
Za doručak, popiti šalicu kave ili čaja. Kuhano meso i jesti naranču za ručak. Za večeru možete jesti neke kobasice i povrće, ljekovito bilje i kivi.
Drugi tjedan način se vrši na osnovu prvih sedam dana. U vrijeme prigristi jesti puno svježeg voća i povrća, tako da ne uzrokuje nedostatak vitamina. Uz pravilnu prehranu, s bedara i trbuha će se pet do osam centimetara više.
Ne preporučuju se primjenjivati pravila francuske prehrane u bolesti jetre, bubrega i srca. Ponavljanje je način omogućeno tek nakon šest mjeseci.
Dijeta pilule meridia. Mišljenje mršavljenje
Riža dijeta za mršavljenje - moje iskustvo, a meni za 7 dana
Francuzi dijeta
Sir dijeta za mršavljenje izbornike, recepti, pravila
Grejp dijeta za mršavljenje za 1 dana, 3 dana u tjednu
Kivi dijeta
Citrusa dijeta
Naranča dijeta
Grejp dijeta za brzo mršavljenje
Kineska dijeta za mršavljenje
Japanska dijeta za 13 dana. Izbornik, koji sam smršavio
Japanska dijeta
Krastavac dijeta
Jaje dijeta za mršavljenje: meni za tjedan dana
Riža dijeta za mršavljenje: recepti
Blag dijeta za mršavljenje. Recepti iz profesionalaca
Francuzi dijeta za 14 dana (za doručak, ručak i večeru)
Jaje dijeta za 4 tjedna
Medicinska mršavljenja dijeta: Izbornik
Tjestenina dijeta za mršavljenje
Tekuća dijeta za mršavljenje. Izgubiti težinu u pet dana