Medicinska mršavljenja dijeta: Izbornik
Liječnici preporučuju dijetu da poštuje pacijenta u najbržem mogućem roku mora biti jednostavan da biste dobili osloboditi od viška težine, na primjer, u preoperativnoj razdoblju. S obzirom na činjenicu da je medicinska dijeta za mršavljenje je vrlo stroga i široka, ljudi koji idu na vlastitu izgubiti nekoliko kilograma, preporučljivo je konzultirati liječnika. Za dva tjedna, možete izgubiti deset kilograma.
sadržaj
Medicinska mršavljenja dijeta: Izbornik
- prvi dan
Na prvi dan negazirana voda piti jednu čašu za šest prijeme.
- Drugi dan
Količina mlijeka konzumira na drugi dan od osam mililitara, jesti jabuke za večeru.
- Treći dan
Trećeg dana ponoviti vodni režim prvog dana.
- Četvrti dan
Video: Medicinska Mršavljenje Dijeta
četvrti dan, izbornik se sastoji od povrća salata s kupusom, mrkvom i zelje. Piti nakon večere, puno vode ili zelenog čaja.
- Peti dan
Petog dana drugog dana ponoviti iskustvo.
- šesti dan
Dijeta se sastoji od šestog dana kuhanih jaja i čaja. U vrijeme ručka, jesti povrtnu juhu i komad kuhano meso, sto grama konzerviranog graška i četiri jabuke.
- sedmi dan
U sljedećih nekoliko dana morate pojesti litru jogurta i sto grama svježeg sira, jabuka za večeru - čašu mlijeka.
- 8 - 10 dana
Osmi dan ponavlja prvi dan medicinska dijeta, deveti - drugi i deseti dan opet se temelji na načelu vode prvog dana.
- jedanaesti dan
Na jedanaesti dan u grubo izbornik i recepti medicinske prehrane sastoji se od povrća salate i zelenog čaja.
- dvanaesti dan
Dvanaesti dan sastoji od litre mlijeka, što je za piće tri doze.
Video: Model dijeta. Na minus 4 kg u 3 dana * Efektivna Dijeta Dijeta Izbornik * modeli
- trinaesti dan
Kuhano jaje i komad sira uključeni u prehrani trinaestog dana.
- Četrnaesti dan
Tijekom završnog četrnaesti dan piti samo negazirana voda.
Povrat na uobičajene prehrane, trebali jesti male porcije, postupno povećanje količine hrane. Ponovite dijeta ne više od jednom ili dva puta u dvanaest mjeseci.
Svjetlo Medicinska dijeta
Tu je manje krut medicinska dijeta s dužinom od pet dana. Dijeta i pravila medicinske prehrane treba sadržavati šest vremenu obrok.
Popis dopuštenih proizvoda, osim osnovne, ali uključuje niske masnoće sir, kuhano povrće, šećer, juhe, jellies i kompoti. Odbiti slijedi iz masti, brašna hrane i jela od kisele i ukiseljenim proizvoda. Između obroka, poželjno je ne grizu.
- doručak
Na dijeti možete jesti doručak uvjetno povrće, salata i kriška raženog kruha, šalica zelenog čaja.
- ručak
Tijekom drugog doručak pojesti naranču ili grejp.
- ručak
U vrijeme ručka jesti sto grama piletine, jedan krastavac i pečenog mekinje kruha, piti esencije ruže kukova putem.
- popodnevni snack
Popodnevni snack treba sastojati od nemasnog svježeg sira ili jogurta, šalica jogurta.
- večera
Za večeru, hrana konzumira komad pečene ribe ili pare s kruhom i zelenog čaja. Spavanje dopušteno popiti čašu voćnog soka ili jesti malu šaku suhog voća.
Mršavljenje Recepti: jogurt i cimet. Kako smršati uz pomoć jogurta i cimeta?
Hollywood dijeta - zašto sam to izabrao
Ljeto dijeta mršavljenja. potpun opis
Riža dijeta za mršavljenje - moje iskustvo, a meni za 7 dana
Dijeta za sportaše.
Grejp dijeta za mršavljenje za 1 dana, 3 dana u tjednu
Kivi dijeta
Citrusa dijeta
Kineska dijeta za mršavljenje
Japanska dijeta za 13 dana. Izbornik, koji sam smršavio
Jaje dijeta za mršavljenje: meni za tjedan dana
Brazilska dijeta
Riža dijeta